Modlitba za ochranu

12. 1. 2011 18:44
Rubrika: Thanx

Jednou jsem ji dostala od jednoho úžasného kněze - při zpovědi. Po prvním přečtení mi připadala trochu... :) - no posuďte sami :) Ale po čase jsem si uvědomila, že tahle modlitba (spolu s "Korunkou") mění můj život a troufám si říct, že k lepšímu. Přeposílám ji teď jedněm známým, kteří o ni měli zájem a tak mě napadlo dát ji i tady na Signály - možná osloví i někoho z vás.

Enjoy+

 

Modlitba za ochranu - RÁNO.

Ve jménu Ježíše Krista a mocí jeho Kříže a Krve svazuji moc jakéhokoliv zlého ducha a přikazuji mu, aby neblokoval naši modlitbu. Svazuji moci země, povětří, vody, ohně a satanských přírodních sil. Lámu jakoukoliv kletbu či uřknutí vyřčené proti mně a tímto je prohlašuji za neplatné. Ruším příkaz, který byl dán zlému duchu, aby mi škodil, a posílám ho k Ježíši Kristu, který ho pošle tam, kam patří. Pane, prosím Tě, abys požehnal mým nepřátelům tím, že jim sešleš svého Ducha, který je přivede k pokání a obrácení. Dále zakazuji jakoukoliv spolupráci a komunikaci ve světě zlých duchů, která by mohla ovlivnit mou práci. Prosím o ochranu pro sebe /...jméno.../ skrze prolitou Krev Ježíše Krista. Děkuji Ti, Pane, za tvou ochranu. Sešli prosím své anděly, obzvláště archanděla Michaela, aby mi pomohli v boji. Prosím, aby mě vedli v modlitbě a darovali mi sílu. Amen.

Modlitba za ochranu - VEČER.

Pane Ježíši, děkuji Ti, že jsi mi dal krásnou službu modlitby za uzdravení a osvobození. Uvědomuji si, že nemoci a zlo, se kterými se setkávám, jsou více, než člověk může unést. Očisti mě od jakéhokoliv smutku, negativity či zoufalství, které jsem mohl/a na sebe nevědomky vzít. Jestli mě během modlitby přepadla zlost, netrpělivost nebo nečistota, očisti mě prosím od těchto pokušení a nahraď je láskou, radostí a mírem. Jestliže se na mě nějaký zlý duch upnul nebo mě utlačoval, přikazuji ti, duchu země, povětří, ohně a vody, abys nyní odešel k Ježíši Kristu, který tě pošle tam, kam patříš. Přijď, Duchu svatý, obnov mě svou mocí a naplň mě svou radostí. Posilni mě tam, kde jsem slabý/á, zahal mě svým světlem a naplň životem. Pane Ježíši, pošli své svaté anděly, aby ochránili mě i mé blízké. Ochraň mě od nemoci, škody a nehod. Budu Tě vždy chválit, Otče, Synu i Duchu svatý. O všechny tyto věci prosím ve jménu Ježíše Krista, aby mohl být oslaven. Amen.

 

 

Pozn. Zvláštní poděkování patří korektorovi Richiemu - děkuji. :)

Zobrazeno 30328×

Komentáře

Beatrice

Hmm, asi by na to měl odpovědět někdo povolanější, ale můj osobní názor je takový.
Vše je součástí stvoření – země, voda, oheň, vítr a stejně tak i člověk. V Bibli čteme: „Neboť všechno, co Bůh stvořil, je dobré...“ A co ten Zlý? Ten je přece taky součástí stvoření. Bůh skutečně stvořil vše k dobrému, ale hřích to všechno narušil. Myslím, že ten Zlý (od doby kdy se stal zlým kvůli své pýše) „má moc“ působit na to, co je stvořeno, tedy i na zemi, vodu, oheň, vítr, ale - jen potud, pokud mu to Bůh dovolí.

Kristhin

marty souhlas

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz